HFL Laboratories


HFL Laboratories

Bij Voetzorg Boomen wordt tijdens de behandelingen gebruik gemaakt van de producten van HFL Laboratories.

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van voetverzorging en lichaamsverzorging. Dankzij jarenlang onderzoek, innovatie en praktijkervaring konden de laboratoria van HFL een lijn doeltreffende producten ontwikkelen voor:

  • Dagelijkse algemene verzorging.
  • De gerichte aanpak van problemen met huid, nagels en voeten.

Wil jij ook graag jouw lichaam en voeten goed verzorgen? Of zit je eerder met een aandoening waar je snel iets tegen wil doen?

Voetzorg Boomen antwoordt op al je vragen met de effectieve HFL-producten:

lichaamsverzorging in al zijn facetten aan de ene kant, en de strijd tegen huid- en nagelproblemen zoals schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis aan de andere skant.

De producten van HFL Laboratories zijn sinds 2005 op de markt verkrijgbaar. Ze zijn allemaal dermatologisch getest en geschikt voor kinderen en diabetici.Producten

Alle producten van HFL Laboratories zijn ook beschikbaar voor jouw dagelijkse voetverzorging thuis!

Wil jij weten welke producten voor jou van belang zijn om jouw voetkwaaltjes te verhelpen of jouw voeten in topconditie te houden? Neem gerust contact op met Voetzorg Boomen of stel jouw vragen tijdens jouw eerstvolgende behandeling.


Solution Spray
De Nr. 1 voor de behandeling van Schimmelnagels!

Solution Spray is een gepantenteerd product van HFL Laboratories voor de behandeling van schimmelnagels, kalknagels, mycosenagels, voetschimmels en ook andere huidschimmels zoals zwemmerseczeem. Het kalmeert de huid en maakt de nagels weer gezond!

 


Dermoleen Cream
Dagelijkse verzorging voor de droge huid!

Dermoleen Cream heeft uitstekende hydraterende en vochtregulerende eigenschappen en werkt daardoor prima tegen een te droge huid. Bovendien herstelt Dermoleen Cream de zuurgraad van je huid. Zo blijft jouw beschermlaag zelf ook beschermd!


Roselan Balm
Voor de extreem droge huid en kloven!

Roselan Balm is de huidverzorgende zalf van HFL Products met een natuurlijke, diep helende werking. Deze zalf is aangewezen voor de behandeling van een droge huid, kloofjes en kloven, droge vlekken, eelt en huidaandoeningen zoals psoriasis en koortslip.


Fresh Gel
Een weldaad voor het volledige lichaam!

Fresh Gel is zonder meer een buitengewoon product met een weldadige werking voor mensen die last hebben van vermoeide en/of zware benen en voeten. Dankzij de bijzondere en unieke samenstelling van de werkzame bestanddelen werkt de gel verkoelend en stimuleert hij de bloedsomloop.


Dermo Dry
Voetcrème voor zweetvoeten en zweetgeurtjes!

Dermo Dry is een voetcrème voor de bestrijding van zweetvoeten of erg transpirerende voeten en schimmelinfecties


Dermazink Cream
Effectieve crème bij wondjes, ontstekingen en huidonzuiverheden!

Dermazink Cream is een helende, herstellende en onstekingsremmende crème met een actieve werking voor de behandeling van huidproblemen.

 


S.O.S. Cream
Eerste hulp bij huidirritaties!

Deze crème is een Eerste Hulp Bij Ongemakken! S.O.S. Cream dient om de eerste vervelende huidreacties te verzachten, zoals rode, ruwe en schrale huid, een geprikkelde huid of allergische reacties en ‘stresseczeem’. S.O.S. Cream ondersteunt het herstellende vermogen van je huid en maakt haar meer weerbaar.


Refreshing Footbath
Verfrissend en verzorgend voetbad!
Refreshing Footbath is een zeer aangename dagelijkse verzorging van alle voeten. Dit voetbad verfrist, verzorgt én heelt. Zeker voeten die geplaagd zijn door ‘zwemmerseczeem’ of rode, geïrriteerde voeten die te wijten zijn aan slecht afdrogen, zullen enorm genieten van deze zorg.